Viure sense tòxics, amb Dr. Antonio M Pasciuto i Dra. Padma Solanas

Viure sense tòxics, amb Dr. Antonio M Pasciuto i Dra. Padma Solanas

Viure sense tòxics, amb Dr. Antonio M Pasciuto i Dra. Padma Solanas

Viure sense tòxics, és una utopia. Tothom està exposat a tòxics ambientals, ja que, actualment, l’exposició 0 és impossible. Malgrat aquesta realitat, és clau posar consciència en què emet tòxics ambientals i com reduir o evitar la nostra exposició.

Estem envoltats de substàncies químiques tòxiques que poden afectar la nostra salut. Des dels productes de neteja, fins als materials de construcció, passant pels acabats d’interior, el mobiliari, els tèxtils, la roba, els productes de cosmètica i l’alimentació, entre altres.

Moltes de les substàncies i materials utilitzats en aquests entorns domèstics poden tenir un impacte negatiu en el nostre benestar i en la nostra salut.

En el següent vídeo, el Dr. Antonio Mª Pasciuto i la Dra. Padma Solanas, doctors en medicina ambiental, comparteixen el seu coneixement i experiència sobre com prevenir l’exposició a substàncies químiques tòxiques i dur a terme processos de desintoxicació a la nostra llar.

Si t’interessa conèixer com pots viure sense tòxics o reduir tòxics ambientals, contaminació en la llar i prevenir problemes de salut, seguidament tens el vídeo complet de Mindalia Televisión Plus en el qual s’aborden tots aquests temes.

Si vols aprofundir en aquesta temàtica, et convidem a llegir l’article: «Tòxics ambientals: com reduir la contaminació a la llar i prevenir problemes de salut»

En cas que existeixin patologies o si has sofert una exposició molt prolongada o aguda a tòxics ambientals, és important acudir a un professional expert en medicina ambiental.

Si després de veure el vídeo et queda algun dubte pots plantejar-lo:

  • contactant amb el Centre de Medicina Biològica de Barcelona: telefonant al 93 419 17 16 o enviant un correu a info@medicina-biologica.net.
  • en els comentaris del blog.
  • escrivint un missatge directe als nostres perfils de xarxes socials: Instagram o Facebook.

Article escrit per:

Picture of Dra. Padma Solanas Noguera
Dra. Padma Solanas Noguera

Mèdica. Medicina integrativa, homeopatia, micronutrició, nutrició ortomolecular, medicina ambiental.

Articles relacionats
Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *