Tractaments
facials i d’estètica

Si busques un tractament facial a Barcelona, al nostre centre de medicina realitzem diferents tractaments facials i corporals a mesura de les necessitats de cada pell.

El més important per a l’èxit d’un tractament facial és fer un bon estudi i diagnòstic de la pell perquè el resultat sigui sempre excel·lent. Per aquest motiu, en els tractaments facials que oferim, els canvis són visibles sempre des de la primera sessió.

Jeevan Ayurveda, Oxalia y Le Pure són les marques de cosmètics que utilitzem en els tractaments facials.

Aquests són els serveis d’estètica facial i tractaments que posem a la teva disposició:

El més recomanat per a començar a tractar d'una manera lògica i òptima la pell.

És necessari, en qualsevol cas, netejar impureses en profunditat, eliminar els desagradables punts negres, exfoliar i recobrar una pell lluminosa i suau.

Existeix una higiene adaptada per a cada tipus de pell: des de les més sensibles, passant per les més grasses o acneiques, o les més madures.

Diversos tractaments facials per al contorn d'ulls segons cada necessitat: combatre signes de l'edat, sequedat, ulleres, bosses, flaccidesa.

Són processos manuals a base d'àcid hialurònic, col·lagen, hidrolitzat d'elastina, germani brots de faig, goma d'acàcia, extracte de centella asiàtica i chlorella vulgaris. 

“Doudou Cocoon”. Per a pells sensibles, seques i molt deshidratades.

El realitzem amb una gamma sencera de productes al servei de la pell que aporten hidratació intensa.

Aporta confort i dolçor, hidrata, ajunta les fibres de col·lagen i protegeix la pell de les agressions externes:

  • Àcid hialurònic, aloe vera, càrtam, karité, extracte de sucre, vainilla i rosa, aporten suavitat untuositat per a garantir un confort òptim a la pell.
  • Acant, rosa, arròs, blat, ametlla dolça, oli de lli; fan que la pell recobri flexibilitat i s'ompli de dolçor.

S’obté una pell flexible, calmada, remineralizada, cuidada per la Crema Temptació fondante, tan envolupant i calmant.

“Bambú l'art de la purificació”. Per a pells amb impureses.
La pell s'oxigena, s'allibera de totes les seves impureses i s'equilibra. Purifica, neteja en profunditat, aclareix, matifica i refresca el rostre.

  • El bambú, el pensament, la lavanda, l'avellana, la flor de taronger s'uneixen per a aconseguir la purificació desitjada.
  • El drenatge purificant amb “Macerat Vegetal Epure”, elimina les toxines.

En resulta una pell resplendent i neta. Un toc de frescor amb olor d'avellana i pols de bambú.

“Temptació fundante”.

És una invitació a la tendresa. Un tractament facial, fet a Barcelona, tou amb arç blanc, ensucrat i ple de flors que hidrata, suavitza, calma i il·lumina el rostre.

  • Acant, rosa, arròs, blat, ametlla dolça, oli de lli; fan que la pell recobri flexibilitat i s'ompli de dolçor.
  • Massatge nutritiu amb un còctel fundante amb malva.
  • Màscara Suprema “magie pourpre” que reconforta la pell, la calma i li retorna resplendor.

“Bluffante. Metamorfosi preciosa”

S’aplica un concentrat anti-edat a base de brot de faig.

  • Acàcia, rosa mosqueta, karité, extractes de sucre, brot de faig, espino groc, acerola. Tots aquests ingredients units aporten a la pell fermesa i joventut.
  • Massatge diví amb oli de te verd i estimulació dels punts energètics claus per a recobrar joventut.
  • Màscara Suprême “Moelleux au rosier muscat” nodreix, allisa i el “Concentré Anti-Age” retorna a la pell il·luminació i rejoveniment.

D’entre els diferents serveis d’estètica facial, aquest és un dels tractaments facials que pot usar-se a l'estiu. Esborra les taques de pigmentació, retorna resplendor i lluminositat.

És un servei exclusiu amb ingredients naturals i ecològics que ajuden a tractar les taques en ple estiu sense agredir la pell. Es pot seguir a casa amb la gamma “BIO aclarante”.

Aporta lluminositat, millora el color i la textura de la pell, disminuint les arrugues fines.

S'injecta en la capa més profunda de la pell (subdermis) encara que en alguns casos també s'injecta de manera més superficial.

El producte injectat conté àcid hialurònic, vitamines i aminoàcids per a formar col·lagen. És del Laboratori Sebbin, molt conegut en estètica.

tractament facial barcelona

Servei específic de mesoteràpia abdominal:

La mesoteràpia abdominal és un procediment de medicina estètica que es basa en la injecció subcutània o intradèrmica de substàncies homeopàtiques a través de la pell en les zones del cos on s’acumula el greix que resulta més difícil d’eliminar, mobilitza líquids i té un efecte refermant.

Aquesta tècnica ha de ser aplicada per un metge especialitzat.

Nardy Fernández

Nardy Fernández

Dra. Emília Pérez

Dra. Emília Pérez

Nardy Fernández, Diplomada en estètica és qui realitza els serveis d’estètica facial i tractaments corporals.

La Dra. Emilia Pérez, és qui realitza la mesoteràpia abdominal i els tractaments facials de vitamines.

Preguntes freqüents sobre mesoteràpia abdominal i dubtes sobre el tractament facial a Barcelona:

Si busques un tractament facial per Barcelona ciutat, a la teva arribada al centre et farem un diagnòstic previ, veurem les necessitats de la teva pell i també ens ocuparem del que a tu més et preocupi i de l’objectiu que desitges aconseguir.

Els serveis d’estètica facial i tractaments solen durar entre 60/75 minuts.

Pots maquillar-te sense cap problema.

Els processos que realitzem no agredeixen la pell, al contrari, estarà més neta, lluminosa i oxigenada, per tant, estarà més bonica.

Per saber amb més exactitud les sessions d’estètica facial i tractaments necessaris, cal saber si hi ha trastorns a la pell, conèixer els objectius que es volen aconseguir i en quin termini de temps.

És un procediment de medicina estètica que es basa en la injecció subcutània o intradèrmica de substàncies homeopàtiques a través de la pell en les zones del cos on s’acumula el greix que resulta més difícil d’eliminar, mobilitza líquids i té un efecte refermant.

Habitualment realitzem 3 sessions cada 15 dies i després cada mes.

Fucus per al greix, graphitis per a reafirmar i lynphomiosot per a drenar. S’injecten amb una agulla cosmètica i de forma superficial.

Al ser un procediment que fem cada 15 dies, recomanem combinar-lo amb una dieta personalitzada i un massatge manual drenant per a mobilitzar el greix i així dissoldre’l més ràpidament.

Les substàncies homeopàtiques que s’injecten s’encarreguen de dissoldre el greix i expulsar-la a través de l’orina.

Es desaconsella l’ús en dones embarassades o en període de lactància, en persones amb problemes de coagulació (no hi ha contraindicacions si es prenen anticoagulants), en individus amb infeccions cutànies, o per a aquelles persones al·lèrgiques a algun dels components que s’injectaran.

Realitzem una sessió al mes durant 3 mesos. Després fem sessions de manteniment cada 5-6 mesos.

Necessites
un tractament d’estètica?

Demana una vista o demana informació sobre els nostres serveis d’estètica corporal, tractaments facials, mesoteràpia abdominal i tractaments facials de vitamines. 

Nardy Fernández i la Dra. Emilia Pérez t’acompanyaran a aconseguir el teu objectiu.