Tractaments facials d'estètica i tractaments corporals

Si busques un tractament facial a Barcelona, a la nostra consulta de medicina realitzem diferents tractaments facials i corporals a mesura de les necessitats de cada pell.

El més important per a l’èxit d’un tractament facial o corporal és fer un bon estudi i diagnòstic de la pell perquè el resultat sigui sempre excel·lent. Per aquest motiu, els canvis són visibles sempre des de la primera sessió en cada tractament facial i corporal que oferim a la nostra consulta de Barcelona.

Jeevan Ayurveda, Oxalia i Le Pure són les marques de cosmètics que utilitzem en els tractaments facials.

Aquests són els serveis d’estètica facial i tractaments que posem a la teva disposició:

El més recomanat per a començar a tractar d'una manera lògica i òptima la pell.

És necessari, en qualsevol cas, netejar impureses en profunditat, eliminar els desagradables punts negres, exfoliar i recobrar una pell lluminosa i suau.

Existeix una higiene adaptada per a cada tipus de pell: des de les més sensibles, passant per les més grasses o acneiques, o les més madures.

Diversos tractaments facials per al contorn d'ulls segons cada necessitat: combatre signes de l'edat, sequedat, ulleres, bosses, flaccidesa.

Són processos manuals a base d'àcid hialurònic, col·lagen, hidrolitzat d'elastina, germani brots de faig, goma d'acàcia, extracte de centella asiàtica i chlorella vulgaris. 

“Doudou Cocoon”. Per a pells sensibles, seques i molt deshidratades.

El realitzem amb una gamma sencera de productes al servei de la pell que aporten hidratació intensa.

Aporta confort i dolçor, hidrata, ajunta les fibres de col·lagen i protegeix la pell de les agressions externes:

 • Àcid hialurònic, aloe vera, càrtam, karité, extracte de sucre, vainilla i rosa, aporten suavitat untuositat per a garantir un confort òptim a la pell.
 • Acant, rosa, arròs, blat, ametlla dolça, oli de lli; fan que la pell recobri flexibilitat i s'ompli de dolçor.

S’obté una pell flexible, calmada, remineralizada, cuidada per la Crema Temptació fondante, tan envolupant i calmant.

“Bambú l'art de la purificació”. Per a pells amb impureses.
La pell s'oxigena, s'allibera de totes les seves impureses i s'equilibra. Purifica, neteja en profunditat, aclareix, matifica i refresca el rostre.

 • El bambú, el pensament, la lavanda, l'avellana, la flor de taronger s'uneixen per a aconseguir la purificació desitjada.
 • El drenatge purificant amb “Macerat Vegetal Epure”, elimina les toxines.

En resulta una pell resplendent i neta. Un toc de frescor amb olor d'avellana i pols de bambú.

“Temptació fundante”.

És una invitació a la tendresa. Un tractament facial, fet a Barcelona, tou amb arç blanc, ensucrat i ple de flors que hidrata, suavitza, calma i il·lumina el rostre.

 • Acant, rosa, arròs, blat, ametlla dolça, oli de lli; fan que la pell recobri flexibilitat i s'ompli de dolçor.
 • Massatge nutritiu amb un còctel fundante amb malva.
 • Màscara Suprema “magie pourpre” que reconforta la pell, la calma i li retorna resplendor.

“Bluffante. Metamorfosi preciosa”

S’aplica un concentrat anti-edat a base de brot de faig.

 • Acàcia, rosa mosqueta, karité, extractes de sucre, brot de faig, espino groc, acerola. Tots aquests ingredients units aporten a la pell fermesa i joventut.
 • Massatge diví amb oli de te verd i estimulació dels punts energètics claus per a recobrar joventut.
 • Màscara Suprême “Moelleux au rosier muscat” nodreix, allisa i el “Concentré Anti-Age” retorna a la pell il·luminació i rejoveniment.

D’entre els diferents serveis d’estètica facial, aquest és un dels tractaments facials que pot usar-se a l'estiu. Esborra les taques de pigmentació, retorna resplendor i lluminositat.

És un servei exclusiu amb ingredients naturals i ecològics que ajuden a tractar les taques en ple estiu sense agredir la pell. Es pot seguir a casa amb la gamma “BIO aclarante”.

Aquests són els serveis d'estètica corporal i tractaments que posem a la teva disposició:

Podríem definir qualsevol tècnica de massatge, i naturalment el quiromassatge, en dues paraules: tècnica i sensibilitat.

El massatge és una comunicació entre dues persones basada en el contacte físic i energètic, en el qual aplicarem una sèrie de maniobres seqüenciades a nivell de pell, fàscies, músculs, etc., com a estímuls específics, buscant la resposta adequada per a trobar tant fins equilibradors com terapèutics.

La maderoteràpia és una tècnica de massatge manual no invasiva i indolora, originària d'Amèrica del Sud, que usa accessoris de fusta, els beneficis de la qual són múltiples. Permet estimular la circulació limfàtica, disminuir la sensació de cames cansades, trencar els nòduls de greix, tonificar i reafirmar la pell.

Actua també afavorint el benestar i contribueix a la relaxació i desconnexió.

La Maderoterapia tracta tot tipus de cel·lulitis (aquosa, adiposa i fibrosa):

La cel·lulitis adiposa es beneficiarà de l'estimulació subcutània gràcies a les friccions que fomenten l'eliminació dels adipòcits. La cel·lulitis aquosa disminuirà gràcies a l'augment del flux limfàtic que limitarà el fenomen de la retenció de líquids. Finalment, la tècnica ajudarà també a la cel·lulitis fibrosa, tractant la fibrosi (efecte tensor, estimulació de l'elasticitat).

 • El corró estirat: Permet reafirmar la pell i tonificar la microcirculació, creant una hiperèmia amb uns moviments de vaivé, de dalt a baix, d'esquerra a dreta. Els corrons eliminen els adipòcits superficials de la hipodermia. També poden participar en el drenatge i tractar eficaçment la cel·lulitis.
 • La copa sueca: Permet tractar l'adipositat de manera localitzada, tonificar i reafirmar.

L'electròlisi és l'únic mètode de depilació definitiva fins ara. El procediment és senzill, encara que és imprescindible una bona tècnica per a ser efectiva.

És una tècnica de depilació que utilitza el corrent elèctric, canalitzat a través d'una agulla, per a destruir el fol·licle pilós i intentar matar les cèl·lules regeneradores del pèl.

La depilació elèctrica funciona amb la mateixa efectivitat en qualsevol to de pell i color de pèl, per això la fa imprescindible en post tractaments amb làser per a tractar el pèl restant, també el pèl canut o molt ros on el làser no és efectiu.

Perquè l'electròlisi sigui definitiva són necessàries diverses sessions per a poder eliminar permanentment tot el pèl, encara que s'aconsegueix una reducció del borrissol del 30% després de la primera sessió.

La depilació elèctrica és eficaç quan el borrissol es troba en la primera fase de creixement. En aquesta fase el borrissol té uns dos mil·límetres de llarg extern a la pell, per tant, té l'avantatge de no ser necessari esperar que el borrissol sigui llarg per a poder depilar-lo.

Quan la tècnica es realitza correctament no se sent la inserció de l'agulla en introduir-la en el fol·licle pilós, no es produeix sensació de burxada, només un pessic o formigueig quan es transmet el corrent cap a l'agulla.

Els efectes secundaris que es produeixen són similars als que ocorren amb un altre mètode de depilació, són reaccions temporals i no revesteixen gravetat, però si apareixen, és important consultar amb el Centre.

Una mica d'enrogiment és normal i l'habitual és que al cap d'un parell d'hores no s'apreciï cap reacció en la pell. Recomanem que després de la depilació es faci vida normal i, en tot cas, evitar calor o humitat en la zona tractada.

És una tècnica energètica composta de diverses eines combinades entre si que es basen en el Txikung, la medicina tradicional xinesa, la física quàntica, el treball sistèmic, l'electromagnetisme i la kinesiologia.

Sphere pren el seu nom de la visió global de l'ésser, de tots els nivells d'actuació possibles. Reset és la neteja de tota la contaminació que portem acumulant en totes les capes de les nostres esferes.

El tractament de reflexologia podal s'inicia amb un massatge que prepara convenientment la fàscia plantar i les articulacions del peu perquè quedin relaxades i el tractament pugui incidir en elles.

A continuació, se segueix un camí topogràfic establert, ja que els diferents

òrgans corporals tenen la seva representació als peus. Es van localitzant aquells punts dolorosos a la palpació i coneixem a quina zona reflexa correspon.

Una vegada trobat aquests possibles punts dolorosos es treballen amb maniobres de pressió i fricció amb una profunditat que resulti suportable en cas de dolor.

Una vegada acabat aquest treball s'efectuen de nou maniobres relaxants.

Moltes vegades es combina amb quiromassatge. Per exemple, en cas de dolor lumbar agut comencem amb reflexologia podal i a continuació quiromassatge en esquena.

Un massatge complet de reflexologia podal pot durar sobre 45/60 minuts.

Servei de medicina estètica

Vitamines facials

Un tractament facial que aporta lluminositat, millora el color i la textura de la pell, disminuint les arrugues fines.

S’injecta en la capa més profunda de la pell (subdermis) encara que en alguns casos també s’injecta de manera més superficial.

El producte injectat conté àcid hialurònic, vitamines i aminoàcids per a formar col·lagen. És del Laboratori Sebbin, molt conegut en estètica.

Servei específic de mesoteràpia abdominal:

La mesoteràpia abdominal és un procediment de medicina estètica que es basa en la injecció subcutània o intradèrmica de substàncies homeopàtiques a través de la pell en les zones del cos on s’acumula el greix que resulta més difícil d’eliminar, mobilitza líquids i té un efecte refermant.

Aquesta tècnica ha de ser aplicada per un metge especialitzat.

Nardy Fernández

Nardy Fernández

Dra. Emília Pérez

Dra. Emília Pérez

Nardy Fernández, Diplomada en estètica, es qui realitza cada tractament corporal y tractament facial a Barcelona (ciutat en la qual s’ubica el nostre Centre).

La Dra. Emilia Pérez, es qui realitza la mesoteràpia abdominal i els tractaments facials de vitamines.

Preguntes freqüents sobre mesoteràpia abdominal i dubtes sobre el tractament facial a Barcelona:

Si busques un tractament facial per Barcelona ciutat, a la teva arribada al centre et farem un diagnòstic previ, veurem les necessitats de la teva pell i també ens ocuparem del que a tu més et preocupi i de l’objectiu que desitges aconseguir.

Els serveis d’estètica facial i tractaments corporals solen durar entre 60/75 minuts.

Pots maquillar-te sense cap problema.

Els processos que realitzem no agredeixen la pell, al contrari, estarà més neta, lluminosa i oxigenada, per tant, estarà més bonica.

Per saber amb més exactitud les sessions d’estètica facial i tractaments necessaris, cal saber si hi ha trastorns a la pell, conèixer els objectius que es volen aconseguir i en quin termini de temps.

És un procediment de medicina estètica que es basa en la injecció subcutània o intradèrmica de substàncies homeopàtiques a través de la pell en les zones del cos on s’acumula el greix que resulta més difícil d’eliminar, mobilitza líquids i té un efecte refermant.

Habitualment realitzem 3 sessions cada 15 dies i després cada mes.

Fucus per al greix, graphitis per a reafirmar i lynphomiosot per a drenar. S’injecten amb una agulla cosmètica i de forma superficial.

Al ser un procediment que fem cada 15 dies, recomanem combinar-lo amb una dieta personalitzada i un massatge manual drenant per a mobilitzar el greix i així dissoldre’l més ràpidament.

Les substàncies homeopàtiques que s’injecten s’encarreguen de dissoldre el greix i expulsar-la a través de l’orina.

Es desaconsella l’ús en dones embarassades o en període de lactància, en persones amb problemes de coagulació (no hi ha contraindicacions si es prenen anticoagulants), en individus amb infeccions cutànies, o per a aquelles persones al·lèrgiques a algun dels components que s’injectaran.

Realitzem una sessió al mes durant 3 mesos. Després fem sessions de manteniment cada 5-6 mesos.

Necessites
un tractament d’estètica?

Demana una vista o demana informació sobre els nostres serveis d’estètica corporal, tractaments facials, mesoteràpia abdominal i tractaments facials de vitamines. 

Nardy Fernández i la Dra. Emilia Pérez t’acompanyaran a aconseguir el teu objectiu.